انواع بهبود دهنده نان و شیرینی کدام اند؟
شاید شما نیز از کیفیت بد نان های مدرن خرید آرد قنادی سختی میبیرید و بهدنبال راه و روش حلی برای بهبود کیفیت نان هایی که صحیح میکنید میباشید. امروزه با کم شدن کیفیت آرد ها با تغییر دادن نوع آرد نیز این ایراد برطرف نمیشود و بایستی به تفکر راهکار دیگری بود. برای این شغل میتوانید به هم پا آرد از ماده ای کم آب به اسم بهبود دهنده ی نان استعمال فرمایید. دراین نوشتهعلمی شمارا با اشکال بهبود دهنده نان و شیرینی آشنا میکنیم تا با دقت به نیازتان شایسته ترین نوع آن را تعیین کنبد و کیفیت نان، شیرینی و کیک و هر چیزی که با آرد تنظیم می گردد را بالا ببرید.
در آغاز قصد داریم این جنس را به شما معرفی کنیم تا بدانید به هیچ عنوان بهبود دهنده نان چه میباشد . بهبود دهنده نان غالبا پودری میباشد که برای بالا بردن کیفیت آرد نان، کیک و شیرینی که با ارتقاء وسعت و ساخت بافت مناسب آرد، فرآیند پخت را بهبود میبخشد و سبب ساز ارتقا نرمی، طراوت و ماندگاری بیشتر فرآورده پایانی میشود. غالبا از این پودر برای نان های سنتی، بربری و سنگک استعمال میشود. اگرچه گونه های دیگر بهبود دهنده به طور ژل و یا این که به صورت های دیگر وجود داراست دراین نوشتهی علمی تاکید ما بیشتر بر بهبود دهنده نان به صورت پودر میباشد. در قبل از بهبود دهنده های طبیعی نان مانند روغن تحت عنوان بهبود دهنده نان به کار گیری می کردند. البته امروزه با ساخت این مال می قدرت علاوه بر بالا بردن کیفیت نان به ور وارد شدن خمیر نیز امداد کرد. این جنس همینطور از خوابیدن خمیر در مرحله تخمیر آخرین و پخت نان پرهیز می نماید. به صورت کلی گونه های بهبود دهنده ی نان و شیرینی ترکیباتی میباشند که از خوابیدنخمیر در مرحله تخمیر آخری دوری می نمایند و با تولید انعطاف پذیری و ارتقاء اقتدار تحمل خمیر در فرآیند توبید نان سبب ساز بهبود کیفیت فرآورده پایانی میشوند. برای مثال بهیود دهنده نان لواش به نانوا امداد می نماید تا نان لواش را کیفیت عالی خوب و صورت ظاهری مطلوب خیس و طراوت بیشتر ساخت و ساز نماید.
برچسب: خرید آرد قنادی،